A kilenc régiós tornából és a budapesti döntőből álló Menedzser Teniszbajnokság sikerét bizonyítja, hogy a 2019-es esztendőben közel ötszáz nevező volt, és a résztvevők közel harmada először indult ezen az egyedülálló szabadidős- társasági– és üzleti versenysorozaton.

A díjkiosztó gála házigazdája a székesfehérvári Kiskút Tenisz Klub volt.

 

Az évzáró gála - ahogy korábban is - hagyományosan a pontversenyben élen végzett játékosok megjutalmazását, a szponzorok köszöntését szolgálta, s egyúttal jó alkalmat adott az évközi élmények felelevenítésére finom falatok és italok fogyasztása mellett.

A XV. Manager Open 2019-es rendezvényeit záró gálára az egyik legeredményesebb vidéki szakosztály, a székesfehérvári Kiskút Tenisz Klub meghívására, annak különtermében került sor.

Hámori Tamás, a bajnokság alapító-versenyigazgatója a megjelentek köszöntését követően elmondta, hogy újabb cégek ismerték fel a tenisz világban és az üzleti életben egyaránt ismert brandnek számító Manager Open marketingértékét és csatlakoztak az eddigi szponzori körhöz. Támogatásukért a versenyigazgató ezúttal is külön köszönetet mondott.

Az országos pontversenyben elért helyezések alapján az alábbi játékosok részesültek jutalomban:

- a Szuper kategória első három helyezettje: László Csaba, Csukovics Gábor és Szalai András
- az Amatőr kategória első három helyezettje: Tomori Tamás, Tomori Benedek és Hegyesy László
- Különdíjasok:
Kozáry Vilmos, mint a szezon legidősebb résztvevője
Radnóti György, a legtöbb (6) versenyen indult teniszező
Galgóczy Lajos versenyző, egyben a Kiskút Tenisz Klub edzője
László László, a válogatott korábbi edzője szakmai segítségnyújtásáért.

 

menedzserek 2019 2Kozáry Vilmos és Radnóti György a versenyigazgató Hámori Tamással

 

A legsikeresebb rendező díját a házigazda Kiskút Tenisz Klub nyerte el, az elismerést Viszló Csaba, a klub tulajdonosa vett át.
Díszoklevelet kapott még a kecskeméti Széktói Tenisztelep (itt volt a legtöbb induló) valamint a salgótarjáni Tatárárok Teniszcentrum, a kiváló médiaháttér biztosításáért. A 2019-es új helyszínek közül különdíjban részesült a nyíregyházi Marso Teniszklub.

Az értékes ajándékokat a következő cégek ajánlották fel: Óramű Kft, Danubius Hotel Group, DORKO, Extrametal Kft, Chivas Regal, Panda Security Kft, valamint a Magyar Olimpiai Bizottság, a díszokleveleket pedig a Pauker Nyomda biztosította.

A jelenlévő szponzorok közül Gölcz Dénes, a Panda Security Kft ügyvezető–tulajdonosa ismertette a spanyol alapítású cége főbb tevékenységét és jövőbeni terveit. Elmondta, kötődése a sporthoz nem újkeletű, hiszen neves junior asztaltenisz játékos volt, majd fallabdában versenyzett. Célul tűzte ki, hogy hamarosan személyesen is bekapcsolódik a Menedzser teniszbajnokságba, amelyet a jövőben is támogatni fog.

A díjkiosztást követő beszélgetések a vacsorát követően is folytatódtak. Befejezésül Hámori Tamás megköszönte a háziasszony Bornemissza Ágnes tevékenységét. A résztvevők örömmel fogadták azt a bejelentést, hogy a 2020. évi, a tizenhatodik Manager Open előkészületei már folyamatban vannak.

 

menedzserek 2019 3Galgóczy Lajos, Hámori Tamás, László Csaba és Csukovics Gábor

FaLang translation system by Faboba

Pályakereső