November 30-án lesz a Play&Stay csapatbajnokság döntője.
A selejtezőkről 13 fiú csapat és 6 leány együttes harcolta ki az országos finálén való részvételt.
A mintegy háromszáz résztvevővel rendezett kvalifikáció azonban azoknak is nagy élményt nyújtott, akik nem jutottak a legjobbak közé.
Klubjaik is honorálták a szereplésüket.

A dunakeszi teniszes pizzaparti résztvevői

 

A sportággal még csak most ismerkedő sok ifjú teniszező számára ez volt az első komoly verseny, alkalmanként a nagy utazás, a klubért való harc, ahol nem csupán önmagadért, de a csapatért szorítasz, s a társak sikeréért is aggódsz.

A Facebook világa nap mint nap hírt ad arról, hogy jónéhány egyesületnél milyen jó pedagógiai érzékkel kezelték a nagy megmérettetést, ahol a továbbjutásért folyt ugyan a küzdelem, de a második, sokadik hely is érték, s a közös szereplés öröme, s dicséret jár érte. Nem csupán győztesekből áll a világ - emelt fővel veszíteni, ez az igazi tudás, ezt kell megtanulnunk, éreznünk már kora gyermekkorunkban.

A Game Tennis Team vezetői Facebook üzenetben köszönték meg a gyerekeknek a szereplést, a dunakesziek pizzapartin ünnepeltek.

A Nexon Dunakeszi Tenisz Klub pizzapartival ünnepelte a Play and Stay csapatbajnokságban résztvevő játékosokat. Oláh Attila és Szűcs Csaba edzők nemcsak a finom falatokról és a jó hangulatról gondoskodtak, de a klubvezetéssel karöltve érmeket is vásároltak, hiszen mindenki győztes, aki pályára lépett. "Gratulálunk csapatainknak a nagyszerű helytállásért, reméljük kedvet kaptak a versenyzéshez" - olvasható az egyesület Facebook oldalán.

Két fiú és egy lány csapattal képviseltette magát a Game Tennis Team az országos Play and Stay csapatbajnokságon - tudjuk meg Bozsik Attila edző bejegyzéséből.

game tennis 2019 kinga orsi zsofi nori bozsik attila playGame Tennis: Kinga, Orsi, Zsófi, Nóri és Attila bácsi

 

- A lányok (Kalmár Kinga, Grace Nóri, Bácsi Orsi és Kovács Zsófi) kiemelkedő teljesítménnyel két győzelmet szerezve második helyen végeztek csoportjukban. A fiúk (Bihary Lackó, Bor-Fejérváry Peti, Dorozsmai Martin, Miskolczi Marci, Grace Patrik, Pagonyi Ábi és Kalmár Balázs) is szépen helytálltak. Külön kiemelném Bihary Lackót, aki piros pályán mindhárom meccsét magabiztosan hozta. Gyermekeink tavaly próbálták ki magukat először ezen a versenyen, ahol a tapasztalatszerzés volt az elsődleges cél. Idén szintén tét és nyomás nélkül, a játék öröméért szálltak "harcba". Köszönjük a Magyar Tenisz Szövetségnek a szervezést, Zádor Péternek a szuper képeket, jövőre újra találkozunk!

A Golden Ace Tenisziskola a győzteseket köszöntötte a világhálón. Valkusz Tamás azt tette közhírré, hogy a klub csapata csoportelsőként jutott a Play&Stay csapatbajnokság döntőjébe, legyőzve a Pasarét, a Zalaegerszegi TE és a fővárosi M.E.S.E. teniszezőit.
A siker kivívóival is megismerkedhetünk.
Piros pályán: Vigh Dani és Anda Gergő, Narancs pályán: Valkusz Márk, Zöld pályán: Kacskovics Balázs.

 

imri valkusz playA Golden Ace csapata Imri István és Valkusz Tamás edzők társaságában

 

FaLang translation system by Faboba

Pályakereső