Az új esztendő első munkanapján, január 4-én, hétfőn csatlakozik a Mikovinyi utcai MTSZ-székház dolgozóiak táborába Sütő Csilla, az új főtitkár.

Újévi köszöntőjét az alábbiakban olvashatják.

 

Kedves Tagszervezetek, Sportolóink, Edzőink és teniszszerető Barátaink!

December közepén ért a megtiszteltetés, hogy a Magyar Tenisz Szövetség elnöksége bizalmat szavazott nekem, és 2021. január 1-től a Szövetség főtitkáraként dolgozhatok. Ugyan soha nem voltam élsportoló, de a gyerekkorom óta szeretett sportban, a teniszben minden szaktudásommal és a korábbi években szerzett tapasztalataimmal azon fogok dolgozni, hogy a Magyar Tenisz Szövetség a magyar sportéletben elérje az őt megillető megbecsülést, és hozzásegítse a sportolóit a legjobb eredményekhez, az utánpótláskorú versenyzőktől a veterán korúakig – az épektől a kerekesszékesekig.

2021 mindannyiunk számára jelentős évnek ígérkezik. Reméljük, hogy a sportélet, a versenynaptárak visszatérnek a megszokott ritmusukba, és hamarosan már nem kell zártkapus versenyeket rendeznünk, és a nemzetközi megmérettetések is a hagyományos létszámmal és megszokott módon zajlanak majd.

Azon fogunk dolgozni, hogy a Szövetség megújuló, megtisztuló folyamatát felgyorsítsuk, működését transzparenssé, hatékonnyá és ezáltal sikeressé tegyük. Mint számotokra is ismert, a színfalak mögött már elkezdődött ez a munka, a Szövetség munkatársainak toborzása folyamatban van, és reményeim szerint heteken belül bemutathatom az új kollégákat. Biztos vagyok benne, hogy az új, szigorúan szakmai szempontok alapján összeállított csapat hihetetlen energiával és lelkesedéssel fog dolgozni a Szövetség célkitűzéseinek eléréséért.

Pályázatomban több területen fogalmaztam meg javaslatokat az eredményesebb működéshez, a munkátok könnyítéséhez. Igyekezni fogunk megerősíteni a Szövetség jelentőségét a tagszervezetek körében, hatékonyabbá és gördülékenyebbé tesszük a belső kommunikációt, egyszerűsítjük és modernizáljuk az adminisztrációt, ezzel is megbízható hátteret biztosítva a napi munkátokhoz, hogy a klubok eredményességére tudjatok összpontosítani.

Nem csak szervezeti, de egyéni szinten is felelősek vagyunk a sportág fejlődésért és sikerességéért. Ennek érdekében lehetősége lesz minden tagszervezetnek, sportolónknak és edzőnknek, hogy véleményét közvetlenül is elmondhassa. A párbeszéd és a szakmai vita a siker mozgatórugója, és ez így fog működni a Szövetségben is. Tájékoztassatok bennünket, kérdezzetek, javasoljatok! A Szövetség szakmai bizottságai már 2020 őszén megkezdték a munkát, forduljatok hozzájuk és hozzám is bizalommal!

Újonnan megválasztott főtitkárként, a Szövetség munkatársai nevében is szeretnék a Magyar Tenisz Szövetség tagszervezeteinek békés, boldog és eredményes új évet kívánni.

Sütő Csilla
főtitkár

FaLang translation system by Faboba

teniszlexikon – rendelje meg itt online

Pályakereső