Honlapunk immár harmadik esztendeje elkészíti az előző szezon összegzését, a hazai tenisz 12 hónapját bemutató kiadványát.

A 2020-as évről 73 portré, cikk kínál olvasnivalót. Ismét böngészhetjük az eredménylistát és a különböző rangsorokat.

A január végén megjelenő 208 oldalas, sok fotóval illusztrált kiadványt online kínáljuk megvételre, s aki a karácsony előtt megjelent Ki kicsoda a magyar teniszben? című könyvvel együtt rendeli, ezerötszáz forintot spórolhat az Egyet fizet, kettőt kap akcióval.

 

A gyulai Dürer Nyomdában január 18-án, hétfőn kezdenek hozzá a kézirat feldolgozásához, s ígéretük szerint hónap végén már a budapesti raktárban lesz a teniszpalya.hu Évkönyve.

Kiadványunk 73 cikkben, sok fotóval számol be az elmúlt esztendő hazai eseményeiről, portréinkban a 12 esztendősök bajnokáról, az utánpótlás korosztályok tehetségeiről, a szeniorokról épp úgy szó esik, mint az edzők, sportvezetők munkájáról.

Megtudhatjuk, hogy lehet válóok egy amerikai ösztöndíj, s arra is választ kapunk, hogy miért maradtunk le a profi tenisz generációváltásáról.

Aki az eredményekre kíváncsi, részletes listát kap a Szuper Ligától a Budapest-bajnokságig, rangsorokat minden korcsoportból, s a szeniorok, a kerekeszékesek, a strandteniszezők és a padelesek világából.

 

evkonyv labda

 

Egyet fizet, kettőt kap!

A decemberben megjelent Ki kicsoda a magyar teniszben? című lexikon és a most elkészült, 2020-as portrékat, eredményeket rögzítő Évkönyv közös csomagban is beszerezhető lesz január végétől a tenisz-palya.hu honlap webshopjában. 

A kiadó a kedvezményes szállítási költség mellé további ezer forinttal mérsékli a vásárlás összegét, ha a két kötetet egy csomagban rendelik meg: a 7800 forintos összköltség helyett 6300 forintért házhoz viszi a futár a két olvasmányt tartalmazó csomagot.

Természetesen mindkét kiadvány külön-külön is megrendelhető: 5400, illetve 2400 forintos házhoz szállítás formájában.

FaLang translation system by Faboba

Pályakereső