Két győzelem egy vereség a magyar fiatalok mérlege Melbourne-ben, a juniorok versenyében.

Fajta Péter mind egyesben, mind pedig párosban sikeresen vette az első fordulót, Tóth Amarissa Kiara viszont a nyitómeccsén búcsúzni kényszerült.

Tóth Amarissa Kiara néhány szót is válthatott az ausztrálok nagy kedvencével, Nick Kyrgiossal

A traralgoni előversenyen ugyan mindkét magyar fiatal búcsúzott az első körben, az Australian Open juniorversenyén azonban nagyobb reményekkel vághatnak neki vasárnapi nyitómérkőzésüknek.

Fajta Péter a nála hat hellyel hátrább sorolt román Sebastian Gima ellen kezd, Tóth Amarissa Kiara ellenfele pedig a nála két hellyel kedvezőbben pozicionált orosz Elina Avaneszjan lesz.

A Tennis Talents program kidolgozója, a profi játékosok nevelésében hírnevet szerzett Luca Appino Székesfehérváron kamatoztatja a jövőben szakértelmét.

Az olasz edző magyar és nemzetközi szinten egyaránt eredményes játékosokat szeretne nevelni, s ezzel hozzájárulni a Kiskút TC meghatározó teniszközponttá válásához.

A holisztikus alapokon nyugvó programot kidolgozó Appino szerint hosszú távú tervekkel lehet csak messze jutni, amelyben minden apró elemnek a helyén kell lennie.

Noha a tenisz-palya.hu, az nso.hu és a 24.hu időről időre beszámol a WTA versenynaptárában februárra ütemezett magyarországi WTA torna bonyodalmairól, az MTSZ még nem szólalt meg a nagy nemzetközi botrányt előrevetítő viadallal kapcsolatban.

Az asztal alatti szervezés, a rengeteg bizonytalanság, a számtalan megcáfolt állítás a magyar tenisz, a jövőbeli rendezvények hitelét veszélyeztetik.

Ezúttal a 24.hu írását lapszemlézzük.

FaLang translation system by Faboba

Pályakereső