Pontosan ötven esztendeje Mexikóban épült a világon az első padel pálya.

Néhány éve immár hazánkban is hódít a tenisz testvérsportága.  

A fővárosban napokon belül hótól, esőtől védett helyen, télen is lehet majd játszani.

 

A versenyzésre, edzésre lehetőséget adó hosszú ideig tartó őszt immáron végérvényesen felváltotta a téli idény, ám a vadaskerti Premier Padel a havas napokra is kínál játéklehetőséget a sportág iránt érdeklődőknek.

Rövid időre bezárt a klub, de csupán azért, hogy előreláthatóan december közepén újra megnyisson, immár a játéktér felett egy fantasztikus sátorral. Teljesültek álmaik és egy, a helyszínre szabott, egyedi konstrukciót építenek fel az egyik pálya fölé, ami megvéd az esőtől és a hótól és a zord időtől.

A padel tehát télen is játszható lesz – rövidesen egész éves nyitva tartással szolgálják ki a sportág iránt érdeklődőket.

 „Őrült boldogok vagyunk, hogy ezt sikerült megoldani, és alig várjuk a sátor-sapkát, ami a pálya fölé kerül. A padel újjászületik téli ruhában hamarosan, és várunk vissza titeket játszani! Írunk, mihelyt felkerül a tető és birtokba lehet venni a pályát!” – olvasható a Premier Padel Facebook híradásában.

Addig is edzőkeresésbe fogott a Premier Padel Club. Angol nyelven megjelent hirdetésükben tapasztalt külföldi szakember számára kínálnak munkalehetőséget a magyar fővárosban, ahol a klubnál és a nemzeti együttesnél lehet kamatoztatni a tapasztalatokat, részt vállalni az immár csaknem ötszáz fős magyar padel-tábor játékosainak képzésében, a világszerte nagyon népszerű sportág hazai bevezetésében, ismertebbé tételében.

A jelentkezéseket, motivációs leveleket a Premier Padel Facebook oldalán, vagy Messenger-kapcsolatán, illetve az aczel@padeltenisz.hu e-mail címen várják.

FaLang translation system by Faboba

Pályakereső