A koronavírus-járvány módosítja a tavaszi teniszkezdést szerte az országban.

Van, ahol önkormányzati tiltás vagy az egészséget védő ésszerű önkorlátozás eredményeként lakat került a pályákra, s akadnak klubok, sporttelepek, ahol másképp értelmezik a helyzetet, s kisebb-nagyobb szorításokkal ugyan, de zavartalanul zajlik a sportolás.

Az egész esztendőt átívelő menedzser teniszbajnokság programja mindenképpen módosul.

 

Hámori Tamás, a sorozat alapító-versenyigazgatója levélben fordult a 2020-as sorozat rendezésében érdekelt klubok vezetőihez.

Mindnyájunk bánatára a koronavírus terjedése miatt előírt, és jelenleg is érvényben lévő hatósági korlátozások felülírták a Manager Open ez évi versenynaptárát is. Jelenleg a fővárosban ugyan néhány helyen már - az óvintézkedéseket betartva - teniszeznek (például a Nemzeti Edzés Központban a válogatottak, Park Tenisz Klub) ,de még nem tudható, hogy valójában mikor indulhat be a hazai versenyszezon.

Jelen pillanatban egyelőre a következőkről tudlak tájékoztatni benneteket:

- az idei, immár 16. Menedzser Teniszbajnokságot lehetőleg minél több állomással szeretném lebonyolítani, reményeim szerint egy névadó szponzor belépésével
- amikor ennek lehetősége megnyílik a naptárban, akkor hátralévő versenyeket az eredeti időpontban szeretném megtartani
- az elmaradtakra pedig a közösen alakítsunk ki új időpontokat, figyelembe véve, hogy néhány helyszín esetén akár a fedett pálya igénybe vétele is szóba jöhet (Győr, Székesfehérvár)

Az a kérésem, hogy amint időszerűvé válik, ezt a helyszínen Ti tudjátok megállapítani mikor, egyeztessünk a naptár aktualizálása érdekében.

Vigyázzatok magatokra, hogy mielőbb egészségesen és „labdaéhesen„ találkozzunk.

FaLang translation system by Faboba

Pályakereső