Huszonhat páros indult a vadaskerti MESE-sporttelep beachtenisz sátrában rendezett évzáró viadalon.

A sportággal több új játékos most barátkozott meg - olyanok is, akik a teniszből jól ismertek és akik immár nagyon jól mozognak a strandtenisz pályán is.

 

(MTSZ) Ennek ékes példája a B kategóriát megnyerő Budinszky Móric, Törőcsik Ádám duó, akik legelső fellépésükön behúzták a versenyt. A három csoportmeccsükön aratott győzelmek után az elődöntőben 6:2-re verték a Dudik András, Kántor Miklós párost, a fináléban pedig 7:5-re nyertek a Tállay Luca, Czirják Ádám kettős ellen. A bronzérmet az Osváth Csaba, Kriz Péter páros szerezte meg.

További eredmények:
4. Dudik András, Kántor Miklós
5. Bor Péter, Bor-Fejérváry Péter
6. ifj. Osváth Csaba, Kríz Keve
7. Gózon Ákos, Gózon Laura
8. Jeney Orsolya, Bíró Dénes
9. Ferenczy Szilvia, Kubó Gábor
10. Ladányi Krisztina, Horváth Eszter
11. Stumpf Alíz, Grasso Marco
12. Slezák Martin, Nagy Klaudia

Az A kategória végkifejlete a novemberi versenyhez hasonló volt: a 2020-as női és férfi OB-győztes páros jutott a döntőbe, melyet a Balassa Balázs, Tállay Miklós páros nyert meg a Kovács ikrek, Anikó és Zsuzsa ellen 6:2 6:3 arányban.

A csoportmeccseket követően a nyolcas kieséses táblán küzdöttek a párosok, melyek közül végül a Horváth Péter, Vajai Máté és a Gódor Norbert, Pintér Gyula duó zárt az elődöntőben, míg a negyeddöntőben a Herczeg Domonkos, Vincze Bálint, a Bor Péter, Zsembery Tamás, a Dárday Zoltán, Kovács Árpád és a Ladányi Kriszta, Dudik András kettősök búcsúztak.

További eredmények:
9. Dobák Bálint, Zsigrai László
10. Schmidt Péter, Pataki Márk
11. Osváth Csaba, ifj. Osváth Csaba
12. Kriz Péter, Kriz Keve
13. Tóth Bence, Slezák Martin
14. Tállay Luca, Czirják Ádám

 

FaLang translation system by Faboba

teniszlexikon – rendelje meg itt online

Pályakereső