Nyomtatás

Új elemmel bővült az Eger Sikeréért Egyesület (ESE) idei programkínálata: első alkalommal rendeztek meghívásos teniszversenyt.

Tizenhat játékos indult el társadalmi eseményen. Közéleti személyiségek, üzletemberek, politikusok, művészek ragadtak ütőt.

A füredi szívkórház vezetője, Veres Gábor remek futballkarrier után immár évtizedek óta aktív teniszezőnek számít

 

(Lapszemle /egerhirek.hu) * Az élet és az ország szinte minden területéről érkeztek sportkedvelők a tenisz kupára, közéleti személyiségek, üzletemberek, politikusok, művészek. Az egriek mellett például budapesti, balatonfüredi, vagy tiszafüredi sportember is ütőt ragadott, ott volt a teljességigénye nélkül többek közt prof. dr. Veress Gábor, a Balatonfüred Állami Szívkórház főigazgatója (egyetemistaként ismert debreceni futballista volt a DEAC NB II-es csapatának csatáraként), Szőke István, Harmati László üzletemberek, utóbbi az egyesület alelnöke is, vagy éppen a politikusokat képviselő Oroján Sándor egri önkormányzati képviselő - emelte ki Forgó János, az Eger Sikeréért Egyesület elnöke.

Az úgynevezett póker-párosversenyen minden meccset más partner társaként játszották a résztvevők. A fő cél nem kimondottan a győzelem és a minél jobb eredmény volt, hanem hogy jó érzésekkel teli sportos napot töltsenek együtt. A versenyt a továbbikban rendszeresíteni kívánják majd - tette hozzá a házigazda Forgó János, kiemelve, hogy a meghívásos rendszer helyett a jövőben már bárki nevezhet majd.

A játékot díjazták is:
I. hely: Berényi László és Sárkány Ferenc
II. hely: Veress Gábor és Solti József
III. hely: Homródi Péter és Csóll Péter

Különdíjat is átadtak, amelyet a közelmúltban tragikusan elhunyt újságíróról, Ebner Béláról neveznek el. Különdíjas lett Berényi László, mint legjobb egri játékos.

FaLang translation system by Faboba