A Sportegyesületek Országos Szövetsége (SOSZ) az idei évben is meghirdeti a HISZEK Benned sportprogram II. alprogram VII. ütemét. 

HISZEK, azaz: Helyi, Integrált Szabadidősportos és Egyesületi Keretek közötti.

 

A programon keresztül a Honvédelmi Minisztérium Sportért Felelős Államtitkársága az ország bármely területén működő kis-és közepes sportegyesületek utánpótlás bázisának megtartását, vagy növelését kívánja támogatni a SOSZ közreműködésével.

Az alprogram az idei évben már 246 950 806 Ft forrást biztosít a jelentkező sportszervezeteknek, az elnyerhető támogatás mértéke legalább 500 000 Ft és legfeljebb 4 000 000 Ft.

Olyan projektek nevezését várja a SOSZ, melyek a tehetség-kiválasztáshoz, tehetség-gondozáshoz kapcsolódó teendőkhöz társuló feladatok megvalósítását szolgálnák, például: sportági toborzó események szervezése, a megnövekedett taglétszám következtében szükséges sportszakemberi foglalkoztatáshoz kapcsolódó kiadások, nevezési díjak ráfordításainak biztosítása.

A Program támogatási időszaka: 2022. január 1. – 2022. december 31.
Programra jelentkezés határideje: 2022. augusztus 22., hétfő

A részletes programkiírás és a jelentkezési adatlap a https://sosz.hu/hiszek-benned-sport-program/ weboldalon letölthető!

A SOSZ továbbra is biztosítja tagszervezetei részére a kedvezményes jelentkezés lehetőségét. SOSZ tagsággal nem rendelkező sportszervezetek részére a kedvezményes jelentkezést abban az esetben tudjuk biztosítani, ha tagfelvételi jelentkezésüket a HISZEK Benned Sport Program jelentkezését megelőzőleg eljuttatják a SOSZ elnökségéhez.

A tagfelvételi eljárás megindításához látogassanak el a https://sosz.hu/tagfelvetel/ oldalra.

FaLang translation system by Faboba

teniszlexikon – rendelje meg itt online

Pályakereső